12. heinäkuuta 2018

KUULUMISIA PITKÄSTÄ AIKAA

Täällä taas! Viime postauksesta onkin hurahtanut ihan kiitettävä aika, mutta elämässäni on tapahtunut nyt niin paljon, että on aika päivitellä vähän kuulumisia.

Jos vaikka ensin opinnoista. Hain keväällä opiskelemaan suomen kieltä Turun yliopistoon ja olen 2. varasijalla. Vähän ärsyttää, kun pitää ainakin heinäkuun loppuun asti nyt odotella, että nousenko tuolta varasijalta vai en. Opiskelupaikan kuitenkin jäädessä saamatta, olen päättänyt että lähden opiskelemaan suomen kieltä Turun avoimeen yliopistoon, joten muutto Turkuun on siis luvassa joka tapauksessa. Turussa tulikin taas viime viikonloppuna käytyä Ruisrockin merkeissä, joka oli jälleen kerran ihan mahtava.


Lopetin työt täällä Imatralla kesäkuun lopulla ja kaverini kanssa sitten keksittiin, että lähdetään heinäkuun lopulla jonnekin ulkomaille. Kolme yötä Prahassa olisi siis luvassa parin viikon päästä ja olen niin innoissani! Olen tämän välivuoden aikana päässyt käymään Barcelonassa, Pariisissa ja nyt siis Prahassa, eli matkaamaan minulle tyypillistä enemmän, josta olen tosi kiitollinen.

Kuvat: Pixabay

Mitäs muuta. Tällä hetkellä makailen kotosalla vähän tukkoisena ja kurkku kipeänä, liekö Ruissin jälkeinen sairastuminen vai allergiaa. Tämäkin päivä todennäköisesti kuluu siis sängyn pohjalla äänikirjoja kuunnellen - olen hurahtanut BookBeat-sovellukseen ihan totaalisesti! Toinen tämän hetken innostukseni on uusi mehulinkoni ja pian haluaisin kokeilla ihan kunnon detox-kuuria. Olen myös testaillut ensimmäistä kertaa kotona toteutettavaa hampaidenvalkaisua liuskoilla. Näistä jutuista tulen postailemaan lisää jossain vaiheessa!

Nyt kuitenkin kuulemiin ja toivottavasti nähdään taas vähän useammin.
Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti