19. syyskuuta 2018

REISSU IKEAAN

Suunnattiin tänä aamuna kello 7 äitin kanssa auton keula kohti Vantaata ja Ikeaa. Oltiinkin siellä heti 10 maissa ja oltiin ehditty kiivetä vasta portaat ylös, kun työntekijä jo tulikin sanomaan, että ihan kohta on evakuointiharjoitus ja antoi ilmaiset ateriakupongit siitä hyvästä Ikean ravintolaan! Evakuointi kesti parikymmentä minuuttia ja sitten päästiinkin takaisin sisään.Minulla oli ihan hirveen pitkä ostoslista ja löysinkin kaiken mitä etsin ja tietenkin myös vähän ylimääräistä. Täkkejä, tyynyjä, rasioita, kulhoja, pulloja, henkareita... sekä pari lipastoa ja neljä ruokapöydän tuolia. Ostin kaikenlaista mitä uskaltaa kämppään ostaa ilman sen kummempia mittailuja, mutta ensi viikolla teemme vielä uuden pienen reissun Raision Ikeaan itse muuton yhteydessä.


Shoppailujen jälkeen suuntasimmekin ilmaisille lihapullille ja sitten kotiin.
Löytyykö sieltä muita jotka hullaantuvat Ikeassa ja kahmivat mukaan vaikka ja mitä? :D

2 kommenttia:

  1. Hehe, Ikea on kyllä semmonen sokkelo, että sieltä löytää kaikkea, mitä ei tiennyt tarvitsemansa! :D Mutta siinä vaiheessa, kun Ikea oli naapurikauppamme, sieltä tuli haettua just se yks juttu mitä tarvitsi, koska se ihmispaljous ahdisti. Nyt, kun Ikea ei enää olekaan lähellä, on siellä paljon kivempi käydä. Ja ostaa jotain, mitä ei pitänyt. Ikea on muuten harva paikka, mistä saa MUSTAN wc-harjan. Loistavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulle tällä hetkellä lähin Ikea on ollut Vantaalla ja sinne tosiaan on ihan kiva reissu täältä kotikotoa :D Nyt kun muutan Turkuun, tulee lähin Ikea olemaan Raisiossa <3 JA JOO, juuri tuollainen musta wc-harja tarttui mukaan miullakin!

      Poista